Nieuws archief

Nieuw gezicht!

Sinds een tijdje heeft Mastercraft een nieuwe eigenaar: Ben Macare.

Wij heten Ben uiteraard welkom in ons winkelcentrum en wensen hem

veel succes met zijn schoenmakerszaak

Lees meer

Jamin gesloten

Sinds 1 februari jl. is Jamin helaas gesloten in ons winkelcentrum.  Op dit moment wordt er in het pand aan de Lekkenburg hard gewerkt, zodat er zich binnenkort een vestiging van de Handyman kan vestigen.

Lees meer

Nieuwe zaak!

Sinds donderdag 5 november jl. is Bonne Fleur geopend. U vindt deze nieuwe bloemenwinkel in ons winkelcentrum, naast Jamin. Wij wensen Daisy en Remon met hun medewerkers veel succes met deze nieuwe winkel.

Lees meer

Meeste Cash voor Kinderboerderij!

Na wekenlang muntjes verzamelen zijn alle munten geteld en is de eindscore opgemaakt: Tijdens een feestelijke bekendmaking werd zaterdag 7 november jl. de definitieve eindstand bekend gemaakt.

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden mocht het meeste “Cash” in ontvangst nemen. Van de in totaal 10.000 euro die onder de 10 deelnemende verenigingen werd verdeeld, mochten zij bijna 4000,00 in ontvangst nemen. De cheques met de sponsorbedragen werden afgelopen zaterdag door wethouder Laura Werger en de voorzitter van de Ondernemersvereniging Winkelcentrum Bloemendaal, Wim Schmidt, uitgereikt aan de afgevaardigden van de verenigingen.

 

Lees meer

Enquête Veiligheid

De beveiliging in winkelcentrum Bloemendaal wordt uitgevoerd door de Bodegraafse Beveiligingsdienst. De BBD wil graag uw mening over de veiligheid in en rondom ons winkelcentrum. Daartoe is in samenwerking met de Ondernemersvereniging van winkelcentrum Bloemendaal een enquête opgesteld. Op onderstaande data kan uw mening gevraagd worden over dit onderwerp. Ook kunt u de enquête online invullen.

Als u op deze link klikt, kunt u de enquête online invullen.


 

Lees meer

Zondagopening

Het winkelcentrum is op zondag vanaf 10.00 uur open. In september zal worden bekeken of dit zo blijft. De supermarkten AH, Jumbo en Lidl zijn iedere zondag geopend; iedere eerste zondag van de maand is het algemene Koopzondag.

Lees meer

Gevonden voorwerpen

Door het jaar heen vergeten bezoekers van ons winkelcentrum regelmatig hun persoonlijke spullen. Gevonden spullen kunt u afgeven bij Gall & Gall, zodat ze daar weer opgehaald kunnen worden door de rechtmatige eigenaar. Bent u iets verloren of vergeten , vraag dan ook even na bij Gall & Gall of uw eigendom daar ingeleverd is.

Lees meer