Jumbo

Ruigenburg 2
2804 VT Gouda
Telefoon: (0182) 576160
www.jumbosupermarkten.nl
 

OPENINGSTIJDEN

maandag

08.00 - 20.00
dinsdag 08.00 - 20.00
woensdag 08.00 - 20.00
donderdag 08.00 - 20.00
vrijdag 08.00 - 21.00
zaterdag 08.00 - 20.00
zondag 10.00 - 18.00

 

Van harte welkom bij Jumbo Gouda! Bij Jumbo vindt u het meest uitgebreide assortiment tegen garandeerd de laagste prijs! Vindt u in Gouda hetzelfde product voor een lagere prijs, dan krijgt u het product gratis mee en we passen meteen de prijs aan! Hiervoor gelden wel enkele logische spelregels. Deze regels vindt u in de winkel.

Elke dag proberen alle medewerkers het u zo goed mogelijk naar de zin te maken, onder het motto: "Service met een glimlach". Dit is een van de 7 zekerheden  van de Jumbo formule. Dit betekent onder andere dat elke medewerker u persoonlijk begeleidt in het oplossen van uw vragen of opmerkingen. Persoonlijk contact en 100% klanttevredenheid is wat we met elkaar bij Jumbo Gouda willen nastreven. Alle 7 zekerheden communiceren we uitgebreid in onze winkel, zodat u weet waar u ons aan kunt houden.

Komt u vooral genieten en proeven van onze producten op ons Versplein. Alle vleeswaren worden dagelijks vers gesneden, zodat vers ook ECHT vers is. Wij garanderen u ook de meest malse biefstuk van Gouda. Bent u niet helemaal tevreden over de malsheid, dan krijgt u een nieuwe van ons, want we willen dat u 100%  tevreden bent over onze winkel.

Behalve bij dagverse producten zoals brood en vers vlees, treft u bij ons geen artikelen aan  met de datum van vandaag en morgen. Mocht dit per ongeluk toch een keer voorkomen dan krijgt u dit of een vergelijkbaar product GRATIS mee.

Vlot winkelen is ook gegarandeerd bij Jumbo Gouda. Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende kassa's open zijn. Mocht het onverhoopt nog drukker zijn dan verwacht en nog niet alle kassa's zijn geopend dan krijgt elke vierde wachtende alle boodschappen GRATIS mee naar huis. Degene die geholpen wordt bij de kassa geldt niet als wachtende, dus de vierde wachtende is dus eigenlijk de vijfde in de rij. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om u vlot te laten winkelen, maar als u als vierde wachtende of meer staat te wachten in de rij doen we niet moeilijk en krijgt u alle boodschappen GRATIS.

Graag nodigen we u uit om onze winkel te bezoeken. Mocht u ons persoonlijk een vraag willen stellen dan kan dat vanzelfsprekend in de winkel of per mail naar jumbo@filternet.nl.

Henk Hagendoorn