Contact

Algemeen adres: Gildenburglaan 2  - 2804 VJ Gouda

De openingstijden verschillen per winkel, kijk om teleurstelling te voorkomen bij de openingstijden van de betreffende winkel.

 

Algemene openingstijden Winkelcentrum Bloemendaal

Maandag

08.00 - 20.00

Dinsdag

08.00 - 20.00

Woensdag

08.00 - 20.00

Donderdag

08.00 - 20.00

Vrijdag

08.00 - 21.00

Zaterdag

08.00 - 20.00

Zondag*

10.00 - 18.00

*) De supermarkten zijn iedere zondag open. Voor de overige winkels geldt dat er een beperkt aantal open zijn.

 

Koopzondagen Winkelcentrum Bloemendaal

Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Winkelcentrum Bloemendaal. Niet alle winkels werken mee aan deze zondagsopenstellingen.

O.a. onze 3 supermarkten zijn iedere zondag geopend. De winkels die elke zondag open zijn: Albert Heijn, Jumbo, Etos, Lidl, Gall & Gall, de Super Bloemist, Diertotaal Utopia, Kruidvat, Chinees restaurant en Verhage.

 

Beheer Winkelcentrum 

Heeft u vragen over het beheer in en rondom Winkelcentrum Bloemendaal, gevonden voorwerpen, openingstijden of het parkeerdek? Dan kunt u een e-mail sturen naar de centrummanager van het winkelcentrum: centrummanager@winkelcentrumbloemendaal.nl

 

Promotionele acties

Zoekt u een aantrekkelijke en goed bezochte plek om een product of dienst te verkopen of te promoten? Met vele bezoekers per jaar is Winkelcentrum Bloemendaal daarvoor de ideale locatie.
Wij staan positief tegenover promo-acties en presentaties die passen bij ons bestaande winkelaanbod qua presentatie, uitstraling en stand design.

Geïnteresseerd? Stuur een email naar centrummanager@winkelcentrumbloemendaal.nl

Wij nemen uw aanvraag dan in behandeling en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. U kunt ook met ons contact opnemen via onderstaand contactformulier.

 

Stuur een bericht