Aangenaam, overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak! Winkelcentrum Bloemendaal is prima bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto, en u kunt royaal parkeren. Elke vrijdagavond is het koopavond en is het winkelcentrum geopend tot 21 uur.


  
   De supermarkten zijn iedere zondag geopend
   vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.

Knutsel je eigen Pietenmasker <BR> voor het goede doel!

Knutsel je eigen Pietenmasker
voor het goede doel!

Wist u dat er kinderen zijn die vrijwel nooit een leuk cadeautje krijgen? Ook niet met Sinterklaas of Kerst. Wist u dat deze kinderen gewoon in Nederland wonen?

Leoclub Gouda heeft zich het lot van deze kinderen aangetrokken en een passende actie bedacht! Onder begeleiding van Leoclub Gouda mogen alle kinderen op 28 november a.s. van 10.00-16.00 uur gezellig een Pietenmasker komen knutselen in Winkelcentrum Bloemendaal en zo een bijdrage leveren aan het goede doel!

Op een speciaal knutselterras kunnen de kinderen een masker kleuren en versieren. Nog even uitknippen en klaar is … Piet!  Het knutselen is gratis voor de jonge bezoekers van winkelcentrum Bloemendaal, want de ondernemers van het winkelcentrum ondersteunen deze actie. Zij financieren alle knutselmaterialen en doneren daarnaast nog een mooi bedrag aan de Leo’s voor het door hen beoogde goede doel.

Vanzelfsprekend wordt uw donatie voor Stichting Kinderen van de Voedselbank ook op prijs gesteld. De Stichting zorgt er dan voor dat zoveel mogelijk kinderen een leuk sinterklaascadeau ontvangen! De Stichting Kinderen van de Voedselbank zet zich in voor kinderen uit gezinnen waarvan de ouders gebruik moeten maken van de voedselbank en die zelden speelgoed en kleding krijgen.

Sinterklaastijd in Winkelcentrum Bloemendaal

Sinterklaastijd in Winkelcentrum Bloemendaal

Op 28 november, mogen de kinderen onder leiding van Leoclub Gouda een Zwarte Pieten masker versieren. Heeft u nog goed, bruikbaar speelgoed voor kinderen tot 12 jaar over en wilt u dat doneren aan de Stichting De Kring? Dan kunt u het speelgoed zaterdag 28 november inleveren bij de stand van Leoclub Gouda in winkelcentrum Bloemendaal.

En.........wij zijn blij dat Sinterklaas op 5 december nog even tijd heeft gevonden om tussen 10.00 uur en 11.30 uur langs te komen

Dat belooft weer een gezellige Sinterklaastijd in Winkelcentrum Bloemendaal.