Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak!  Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. U parkeert uw auto altijd gratis.

Vrijdagavond is onze vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20:00 uur geopend, sommigen, zoals de supermarkten zijn dan tot 21.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand zijn de winkels in de gelegenheid om open te zijn. Houdt hierbij rekening dat niet alle winkels hier aan mee doen en dus niet alle winkels open zullen zijn.

 
De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
 
 
 
 
VRIJMARKT Koningsdag!

VRIJMARKT Koningsdag!

Afgelopen 2 jaar is er op Koningsdag een vrijmarkt georganiseerd bij ons winkelcentrum door een buurtbewoner in samenwerking met wijkteam Plaswijck Bloemendaal.

Ook dit jaar is er weer een vrijmarkt met heel veel leuke extra’s voor de kinderen, verzorgd door oa. de Goudse popschool en kinderboerderij De Goudse Hofsteden. De vrijmarkt is voor iedereen toegankelijk en gratis (voor de activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd) en je hoeft je niet op te geven.

De vrijmarkt/activiteiten worden allemaal buiten gehouden, dus niet in het winkelcentrum (ons winkelcentrum zelf staat los van het evenement)!

Voor meer info zie facebooksite:

https://www.facebook.com/KoningsdagBloemendaalPlaswijck/

Komen jullie ook lekker struinen?

 

Mister Pin!

Mister Pin!

Op zaterdag 28 april brengt Mister Pin!, tussen 11:00 en 15:00 uur, een bezoek aan ons winkelcentrum.

En Mister Pin! is goed gemutst die dag, want het kan zo maar zijn dat hij jouw aankoop in een van de winkels betaalt! Dit doet hij alleen wel op 1 voorwaarde... en die is dat jij die dag met DE Bloemendaal Big Shopper komt winkelen!

Mocht je 'm (nog) niet hebben, dan heb je geluk, want we delen de Big Shoppers op 4 momenten aankomende weken uit: 

wo 18 april - tussen 13:30 - 15:00 uur 

do 19 april - tussen 10:30 - 12:30 uur

di 24 april - tussen 11:00 - 12:30 uur

wo 25 april - tussen 13:30 - 15:00 uur

Er liggen ook een aantal Big Shoppers bij Gall&Gall, mocht het niet lukken om langs te komen op een van deze 4 momenten. 

 

Vergeet je shopper dus niet zaterdag 28 april en kom gezellig winkelen en misschien ben jij wel een van de gelukkigen!