Aangenaam, overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak! Winkelcentrum Bloemendaal is prima bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto, en u kunt royaal parkeren. Elke vrijdagavond is het koopavond en is het winkelcentrum geopend tot 21 uur.

Afrit Parkeerdek afgesloten

Afrit Parkeerdek afgesloten

Maandag 23 februari a.s. start Winters Bouw en Ontwikkeling met werkzaamheden, om bouwkundige aansluitingen te herstellen. Hierdoor is de afrit van het parkeerdek drie weken niet te gebruiken. Er zullen mobiele verkeerslichten ingezet worden om het verkeer via de oprit naar beneden te begeleiden. De verwachting is dat de werkzaamheden op vrijdag 13 maart zijn afgerond.

Excuses voor de overlast!

Steun Kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Steun Kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Op 28 februari a.s. wordt het een beestenboel in winkelcentrum Bloemendaal. Kinderboerderij de Goudse Hofsteden presenteert zich van 10.00 uur tot 16.00 uur. Bij de knuffelhoek kunnen de kinderen rustig kroelen met kleine dieren en bij de knutselhoek mogen de jonge dierenliefhebbers een mooi knutselwerk maken. Tot slot kunt u op deze dag streekproducten kopen waarmee u
de kinderboerderij steunt. Tot zaterdag!