Aangenaam, overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak! Winkelcentrum Bloemendaal is prima bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto, en u kunt royaal parkeren. Elke vrijdagavond is het koopavond en is het winkelcentrum geopend tot 21 uur.


  
   De supermarkten zijn iedere zondag geopend
   vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.

Cash voor je Club!

Cash voor je Club!

Onder het motto “Cash voor je club” wil winkelcentrum Bloemendaal het verenigingsleven in Gouda graag ondersteunen komend najaar. Verenigingen kunnen zich voor deze ludieke actie aanmelden, waarbij zoals de naam al aangeeft “cash” is te winnen!
Iedere vereniging in Gouda mag zich aanmelden. Het bestuur van winkelcentrum Bloemendaal nodigt alle verenigingen uit Gouda e.o. uit om zich aan te melden voor de informatieavond van woensdag 17 juni a.s. om 19.30 uur in de Veste (Ridder van Catsweg 300, Gouda).

Lees meer >>

Verkoop Zonnebloemloterij

Verkoop Zonnebloemloterij

Op zaterdag 30 mei a.s. verkopen vrijwilligers van de Zonnebloem loten voor de Zonnebloemloterij 2015 in het winkelcentrum. De Zonnebloem zorgt dat mensen met een fysieke beperking door handicap of ziekte toch volop mee kunnen doen aan onze maatschappij. Dit doen zij onder andere door het organiseren van vakanties, huisbezoek en activiteiten voor gehandicapten. Enthousiaste vrijwilligers bieden persoonlijke aandacht en zorg voor een onbezorgde dag of vakantie.