Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak!  Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. U parkeert uw auto altijd gratis.

Vrijdagavond is onze vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20:00 uur geopend, sommigen, zoals de supermarkten zijn dan tot 21.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand hebben we een koopzondag.

 
De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
 
 
 
 
Nieuwe zaak!

Nieuwe zaak!

Had u het al gezien? Sinds afgelopen december hebben we er een nieuwe onderneming bij: Sam Lederwaren. Van harte welkom!

Sam Lederwaren is de winkel op het gebied van koffers en tassen. De winkel heeft een gevarieerd aanbod met de nieuwste trends op het gebied van koffers en tassen van diverse bekende merken. 
En fijne aanvulling dus op het al ruime assortiment van ons winkelcentrum. 

 

Uitreiking Magische Wens Weken

Uitreiking Magische Wens Weken

Op zaterdag 24 december was de wensenuitreiking van de actie 'Magische Wens Weken'. De uitreiking is druk bezocht en we hebben in totaal meer dan 40 wensen uit kunnen laten komen: van een Ajax clinic tot een nieuwe pannenset, van bedank-bloemetjes tot een bezoekje aan de Winter Efteling en van een bruidsboeket tot hondenbrokken voor straathonden. Maar de leukste en ludiekste wens was van twee broertjes die graag een keer willen bowlen in de Jumbo! En dan niet met bowlingballen, maar met een meloen en blikken knakworst. Een 'nieuwe hype' is geboren: Jumbowlen! ;-)