Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak!  Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. U parkeert uw auto altijd gratis.

Vrijdagavond is onze vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20:00 uur geopend, sommigen, zoals de supermarkten zijn dan tot 21.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand zijn de winkels in de gelegenheid om open te zijn. Houdt hierbij rekening dat niet alle winkels hier aan mee doen en dus niet alle winkels open zullen zijn.

 
De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
 
 
 
 
SALE!

SALE!

WELKOM in 2018!

In veel winkels in ons winkelcentrum is de SALE begonnen!

Kom gezellig winkelen bij ons en profiteer van de SALE en van de vele kortingen en aanbiedingen.

 

 

Magische Wens Weken

Magische Wens Weken

Van 25 november t/m 16 december jl. waren de Magische Wens Weken in ons winkelcentrum. Tijdens deze periode konden bezoekers voor zichzelf en voor een ander een wens doen met behulp van de wensflyers.

Er zijn in totaal meer dan 250 wensen binnengekomen. De feestelijke wensen-uitreiking en bekendmaking vond zaterdagochtend 23 december plaats op het plein bij Jumbo in het winkelcentrum. Daarbij gingen 38 wensen in vervulling!

Alle 'prijswinnaars' nogmaals van harte gefelciteerd!