Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak!  Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. U parkeert uw auto altijd gratis.

Vrijdagavond is onze vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20:00 uur geopend, sommigen, zoals de supermarkten zijn dan tot 21.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand hebben we een koopzondag. 

 
De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

Week van de Badminton

Week van de Badminton

Ter promotie voor de Week van het Badminton is Badmintonvereniging Gouweslag op zaterdag 17 september van 10:00-14:00 uur aanwezig in het Winkelcentrum Bloemendaal.

Badmintonvereniging Gouweslag organiseert op 21 en 23 september (van 20.00-23.00 uur) een Open Avond in het kader van de week van het Badminton. Iedereen die een keer gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan is van harte welkom!

www.facebook.com/events/782311735236553/
www.gouweslag.nl

 

'In de Spotlight'

'In de Spotlight'

Sinds een aantal weken hebben we de nieuwe vaste rubriek 'In de Spotlight' geintroduceerd op onze eigen Facebookpagina. 

Hierin zetten we wekelijks een ondernemer in de spotlight! Op deze manier maken we een klein beetje beter kennis met de ondernemers in winkelcentrum Bloemendaal. 

Neem snel een kijkje! 

www.facebook.com/winkelcentrumbloemendaal