Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak!  Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. U parkeert uw auto altijd gratis.

Vrijdagavond is onze vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20:00 uur geopend, sommigen, zoals de supermarkten zijn dan tot 21.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand zijn de winkels in de gelegenheid om open te zijn. Houdt hierbij rekening dat niet alle winkels hier aan mee doen en dus niet alle winkels open zullen zijn.

 
De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
 
 
 
 
BIG shoppen GROOTS winnen

BIG shoppen GROOTS winnen

Op 8 juli delen we Big Shoppers van het winkelcentrum uit aan al onze bezoekers. In 1 op de 50 tassen zit een tegoedbon van  € 10,- van het winkelcentrum. Daarnaast zijn alle tassen genummerd. Met dit nummer maken de bezoekers kans op een gevulde Big Shopper. 

Er worden, zaterdag 8 juli 2 laptops in het centrum opgesteld op een centrale locatie, waar bezoekers hun unieke nummer (van de tas) en hun gegevens kunnen invoeren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor bezoekers om zich in alle rust (thuis) online te registreren of dit schriftelijk te doen via het formulier dat in de tas zit.

Tussen 8 juli en 26 augustus worden elke week 6 winnaars getrokken. Zij worden persoonlijk en/of via Facebook op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor de prijsuitreiking op zaterdag 26 augustus.

VADERDAG!

VADERDAG!

Zaterdag 17 juni werd Vaderdag in Bloemendaal gevierd!

Kinderen konden op de foto en er daarna meteen een mooi lijstje omheen knutselen. 
Het knutselterras werd druk bezocht en er zijn prachtige lijstjes geknutseld die hopelijk nu allemaal een mooi plekje hebben gekregen van alle vaders!