Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak!  Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. U parkeert uw auto altijd gratis.

Vrijdagavond is onze vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20:00 uur geopend, sommigen, zoals de supermarkten zijn dan tot 21.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand zijn de winkels in de gelegenheid om open te zijn. Houdt hierbij rekening dat niet alle winkels hier aan mee doen en dus niet alle winkels open zullen zijn.

 
De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
 
 
 
 
Olympische Winterspelen

Olympische Winterspelen

De Olympishce Winterspelen zijn afgelopen weekend begonnen en jawel hoor: de eerste GOUDEN plakken zijn al binnen!  Wat een prestaties hebben Sven Kramer, Carlijn Achtereekte en Ireen Wust al geleverd!

Wij wensen het hele Olympisch Team heel veel succes!

 

 

Vier de LIEFDE met ons!

Vier de LIEFDE met ons!

In verband met onze Valentijnsactie hadden we afgelopen weekend bezoek van Miss Gift, en wat zag ze er superleuk uit! Ze zat vol liefde en deelde lekkere chocolade hartjes uit. Ook werden er heerlijke versgebakken hartenwafeltjes uitgedeeld, waarvan goed gesnoept is door bezoekers van ons winkelcentrum! 

Vier de liefde en we wensen iedereen alvast een fijne Valentijnsdag!