Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak!  Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. U parkeert uw auto altijd gratis.

Vrijdagavond is onze vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20:00 uur geopend, sommigen, zoals de supermarkten zijn dan tot 21.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand zijn de winkels in de gelegenheid om open te zijn. Houdt hierbij rekening dat niet alle winkels hier aan mee doen en dus niet alle winkels open zullen zijn.

 
De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
 
 
 
 
Jumbowlen!

Jumbowlen!

Woensdag 22 februari was het dan zover voor Koen en Luca. Hun wens om te JUMBOWLEN ging in vervulling. Een echte bowlingbaan in de winkel, blikjes knakworsten en meloenen. Het werd een echt spektakel met erg veel lol. Allebei wonnen ze een leuke prijs. Na al dat gooien hadden ze lekkere trek gekregen en hoe kan je dat het beste oplossen? Met een lekker broodje knakworst! Die ook aan de rest van het publiek/bezoekers van Jumbo zijn uitgedeeld.

Bedankt voor de leuke wedstrijd Koen en Luca!

Goed om te weten: de gebruikte meloenen zijn niet zomaar weggegooid, maar zijn aan de voedselbank geschonken!

Inzamelingsactie Voedselbank Gouda

Inzamelingsactie Voedselbank Gouda

Op zaterdag 8 april is er weer een inzamelingsactie ten behoeve van de Voedselbank Gouda in ons winkelcentrum.

Er zullen vrijwilligers van de voedselbank, de kerk en Lionsclub Gouda kramen bemannen en flyers uitdelen waarmee ze bezoekers aanmoedigen om bij een van onze supermarkten wat extra’s te kopen en dit te doneren aan de voedselbank.

Helpt u ook een handje mee, om hen die het finacieel niet breed hebben, te ondersteunen en tegemoet te komen zo net voor de Paasdagen?