Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak!  Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. U parkeert uw auto altijd gratis.

Vrijdagavond is onze vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20:00 uur geopend, sommigen, zoals de supermarkten zijn dan tot 21.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand zijn de winkels in de gelegenheid om open te zijn. Houdt hierbij rekening dat niet alle winkels hier aan mee doen en dus niet alle winkels open zullen zijn.

 
De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
 
 
 
 
Valentijn!

Valentijn!

Wie draagt u een warm hart toe? Of misschien heeft u wel een nieuwe liefde of al jaren een geheime liefde...?

Volgende week dinsdag is het Valentijnsdag: de dag van de Liefde! Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Zaterdag 11 februari delen speciale Valentijnsdames bloemen en snoepjes uit - speciaal voor alle bezoekers van ons winkelcentrum.

Voel je vrij om een van deze presentjes in ontvangst te nemen. We zien je graag langskomen. 

Tot zaterdag!

Werk in Uitvoering

Werk in Uitvoering

De komende weken worden er werkzaamheden verricht aan de trottoirs en rijwegen rondom het winkelcentrum. In week 4 zullen de voorbereidingen worden getroffen waarna de werkzaamheden rondom het winkelcentrum in ca. 5 weken worden uitgevoerd.

Om de overlast voor bezoekers, ondernemers, leveranciers en omwonenden tot een minimum te beperken zijn de werkzaamheden opgedeeld in verschillende tracés. De uitvoerder zal de overlast uiteraard tot een minimum proberen te beperken.

Excuses alvast voor de eventuele overlast!