Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak!  Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. U parkeert uw auto altijd gratis.

Vrijdagavond is onze vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20:00 uur geopend, sommigen, zoals de supermarkten zijn dan tot 21.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand zijn de winkels in de gelegenheid om open te zijn. Houdt hierbij rekening dat niet alle winkels hier aan mee doen en dus niet alle winkels open zullen zijn.

 
De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
 
 
 
 
BIG shoppen GROOTS winnen

BIG shoppen GROOTS winnen

Op 8 juli hebben we Big Shoppers van het winkelcentrum uitgedeeld aan al onze bezoekers. Alle tassen zijn genummerd, met dit nummer maken de bezoekers kans op een gevulde Big Shopper. 

Iedereen die een Big Shopper heeft gekregen (of nog een Big Shopper in huis had) kan meedoen door zich in alle rust (thuis) online te registreren of dit schriftelijk te doen via het formulier dat in de tas zat en op de facebook-pagina te vinden is

Tussen 8 juli en 26 augustus worden elke week 6 winnaars getrokken. Zij worden persoonlijk en/of via Facebook op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor de prijsuitreiking op zaterdag 26 augustus.

Winnaars BIG shoppen, GROOTS winnen!

Winnaars BIG shoppen, GROOTS winnen!

Hieronder zijn de winnaars van de BIG shoppen, GROOTS winnen actie te vinden.
Tussen 8 juli en 26 augustus worden elke week 6 winnaars getrokken, zij kunnen hun gevulde Big Shopper ophalen tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 26 augustus.

Winnaars week 28:
Daniel de Pater, Gijs de Gier, Lucy van Zeijl, G. Boersma, Nel de Mos en H. Brehler.

Winnaars week 29:
W.M. Grondman, Trudy Verbeek, de heer/mevrouw Zeltenrijch, Ingrid den Heijer, Jaap van der Heijden en Martie van Loon.