Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen doet u in Winkelcentrum Bloemendaal!

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vindt u hier alles onder 1 dak!  Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. U parkeert uw auto altijd gratis.

Vrijdagavond is onze vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20:00 uur geopend, sommigen, zoals de supermarkten zijn dan tot 21.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand zijn de winkels in de gelegenheid om open te zijn. Houdt hierbij rekening dat niet alle winkels hier aan mee doen en dus niet alle winkels open zullen zijn.

 
De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
 
 
 
 
Decoratie boompilaren

Decoratie boompilaren

De decoratie in de boompilaren in ons winkelcentrum is vervangen! De bomen zijn op dit moment gedecoreerd met een voorjaars-thema. Bedoeling is dat de bomen een paar keer per jaar een ander (seizoensggebonden) thema krijgen.

Ingangen & entrees  -  Alle ingangen zijn weer opgehoogd en goed begaanbaar en alle entrees krijgen nieuwe inloopmatten. Zo hebben wij weer een frisse ontvangst voor onze bezoekers: wees welkom dus!

 

 

Vier de LIEFDE met ons!

Vier de LIEFDE met ons!

In verband met onze Valentijnsactie hadden we zaterdag 10 februari bezoek van Miss Gift, en wat zag ze er superleuk uit! Ze zat vol liefde en deelde lekkere chocolade hartjes uit. Ook werden er heerlijke versgebakken hartenwafeltjes uitgedeeld, waarvan goed gesnoept is door bezoekers van ons winkelcentrum!